PROGRAM KHIDMAT MASYARAKAT

Jalinan Muhibah antara komuniti setempat di teruskan melalui Program Khidmat Masyarakat antara Program SLS IKM Sungai Petani dan SK Pendidikan Khas Sungai Petani. Kedatangan Warga kerja Program SLS ke SK Pendidikan Khas telah memberi impak berkesan dan diterima dgn baik dari pelajar pendidikan khas juga warga pendidik Sekolah dalam pelbagai aspek antaranya kerohanian, motivasi pembangunan insaniah kendiri, kasih sayang dlm komuniti, bantuan susunatur kedudukan yg lebih sempurna dan khidmat nasihat teknikal .Semoga usaha ini dapat diteruskan bagi mengeratkan lagi di kalangan pelajar pendidikan khas dan Warga Pendidik SK Pendidikan Khas Sungai Petani.

"Masih ada yang sayang "

Tahniah dan Syabas Program SLS.!!!

Paparan terbaik: Semua jenis pelayar yang terkini dengan paparan 1024x768.Hakcipta Terpelihara 2018 © Institut Kemahiran MARA Sungai Petani.